Jaarverslagen

Jaarverslagen

Financieel Jaarverslag 2022


Financieel Jaarverslag 2021

Jaarverslag 2021

Ondanks corona hebben we in 2021 met uw hulp veel kunnen bereiken. Zelfstudiecentrum Seliba Sa Boithuto (SSB) kon dit jaar gelukkig open blijven. De nieuwe Cor van Haasteren-hal is vorige week overhandigd en nu officieel in gebruik. Door de aanhoudende coronacrisis moest het centrum wel maatregelen nemen om besmettingen te voorkomen. De (bijna) nieuwe hal bood uitkomst om afstand te kunnen houden. Helaas is een einde aan de coronacrisis nog niet in zicht. De omikronvariant zorgt voor veel onzekerheid.

Cor van Haasterenhal, computers en app

De nieuwe hal is vorige week overhandigd en nu officieel in gebruik. Door de beperkingen in verband met corona is deze extra ruimte erg welkom. Studenten kunnen zo afstand houden. Dat betekent ook dat SSB pas andere activiteiten in de nieuwe hal kan gaan ontwikkelen als de coronapandemie voorbij. Wanneer de Cor van Haasteren-hal dus echt gebruikt kan gaan worden als ontmoetingscentrum voor kunstenaars, schakers en voor andere culturele en wetenschappelijke activiteiten is onzeker.

De bouw heeft langer geduurd dan gehoopt, omdat het door de coronacrisis moeilijk is om aan materialen te komen. Alleen de trap die beide hallen met elkaar moet verbinden, moet nog afgebouwd worden. De trap moet straks ook toegankelijk zijn voor minder-valide studenten.

Dankzij hulp van de Wilde Ganzen hebben we nieuwe computers voor Seliba Sa Boithuto kunnen aanschaffen. De studenten zijn hier erg blij mee.

Ook is er nu een app gebaseerd op SSB: Curiosity hub. Deze app helpt kinderen bij het leren. De ontwikkelaar en zijn vrouw rijden nu het hele land rond om de app op scholen te introduceren. SSB wil de app graag over het hele land uitrollen, zodat alle kinderen makkelijk kunnen leren.


Financieel Jaarverslag 2019


Financieel Jaarverslag 2018

Bedragen in EUR


Deze website gebruikt alleen standaard cookies die nodig zijn om goed te functioneren. We installeren geen cookies om informatie te verkrijgen voor marketing of commerciële doeleinden.