Nieuws

Nieuws

Cor van Haasterenhal officieel geopend

De nieuwe Cor van Haasterenhal is officieel open! De tweede hal van Seliba Sa Boithuto was al een tijdje in gebruik, maar nog niet feestelijk geopend. In november 2022 was het zover. In het bijzijn van vele belangstellenden, waaronder onze voorzitter Mijke, heeft Cees, de broer van Cor van Haasteren, de hal geopend.

De opening van de nieuwe hal was een groot feest. Onze voorzitter, op vakantie in Lesotho, was erg blij dat ze erbij kon zijn. “Indrukwekkend wat Seliba Sa Boithuto weet te bereiken.” Ook de familie van Cor van Haasteren was bij de opening. Onder grote belangstelling van genodigden en pers knipte zijn broer Cees het lint door waarmee de hal officieel open was.

In haar speech bedankte Mijke onze donateurs en Wilde Ganzen voor hun steun voor de bouw van de hal. Zonder hun hulp, én het Cor van Haasteren Fonds, was de bouw niet mogelijk geweest. Ook memoreerde ze aan Cor en de mooie wandelingen die ze met hem in Lesotho mocht maken. “Ik weet zeker dat Cor erg trots zou zijn op wat u hier bereikt heeft. Blijf dit belangrijke werk doen, zodat iedereen die dat wil, hier kan komen en zelf kan beslissen wat, wanneer en hoe zij willen leren.”

Bekijk ook de speeches van Gerard Mathot en Mijke van Rijn.

Blijft u ons steunen? Klik hier om direct via IDeal te doneren:

U wordt doorgestuurd naar een beveiligde betaallink van Mollie Payments waarmee u via uw eigen bank kunt doneren.

Of maak uw steun over op:
NL83 INGB 0006849927
t.n.v. Stichting Seliba Sa Boithuto

Deze website gebruikt alleen standaard cookies die nodig zijn om goed te functioneren. We installeren geen cookies om informatie te verkrijgen voor marketing of commerciële doeleinden.